Cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, jucătorii de la Arsenal Tunari s-au gândit să le facă ziua mai frumoasă doamnelor și domnișoarelor întâlnite în cale, așadar le-a oferit flori.

Jucătorii de fotbal au surprins doamnele și domnișoarele

Timizi, jucătorii au oprit femeile în trafic, au mers la Consiliul Local Tunari, dar și în școli și grădinițe pentru a le da trandafiri albi.

Emoționate, acestea au mulțumit pentru gestul frumos și le-a urat mult succes în continuare.

În ultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, luni, 12 februarie 2024, CS Tunari și-a prezentat oficial cei cinci noi jucători, respectiv Cosmin Costea, Valentin Mărgărit, Mario Bobea, Rareș Stanciu și Marian Ilie. În total, clubul din comuna ilfoveană de la marginea Bucureștiului situat pe locul 17 din 20 în Liga 2 după 15 etape se mândre cu 12 achiziții.

Jucători Arsenal Tunari flori 8 martie

Imagini cu jucătorii de fotbal de la Arsenal Tunari în timp ce dau flori de 8 Martie.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV! De 8 Martie, un avocat explică cum să te protejezi ca femeie într-o societate plină de capcane la tot pasul

Cine va fi noul director de imagine al Clubului Sportiv Tunari

Noul director de imagine al Arsenal Tunari este Adiță Voicu, prezentatorul emisiunii „Fiță cu Adiță”. Acesta a spus că a făcut acest pas important în cariera lui, deoarece este pasionat de sport, iar acest lucru înseamnă o nouă provocare pentru el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, chiar de clubul de fotbal la care Adiță Voicu va avea o contribuție uriașă.

„Oficial!  Cunoscutul show-man Adiță Voicu, realizator de podcast, este, începând de astăzi, noul director de comunicare al clubului Arsenal Tunari. Localnic de ani buni și înflăcărat al echipei noastre, Adiță Voicu se va ocupa de imaginea clubului nostru, expunerea acestuia în social media și relatia cu publicațiile de profil”, este mesajul transmis de reprezentanții Clubului Sportiv Tunari, pe Facebook.

Adiță Voicu director Arsenal Tunari

Imagine cu Adiță Voicu, noul director de imagine al echipei Arsenal Tunari.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ziua Internațională a Femeii. Vladimir Putin, mesaj revoltător pentru mamele din Rusia de ziua lor

Și realizatorul a confirmat această informație și a numit deja echipa Arsenal Tunari, familia sa.

„Trup și suflet lângă voi!! Arsenal Tunari este familia mea. De azi...noul director de imagine!”, a scris Adiță Voicu pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si