Geanina Terceanu, in prezent Teodorovici (s-a intors la numele de fata, dupa divortul de sotul ei) a dat examen, in septembrie 2016, pentru intrarea in profesia de avocat. Cu toate ca a lucrat 17 ani ca judecator pe drept penal, Geanina Terceanu a picat cu brio acest examen, acumuland doar 40 de puncte la examenul-grila, baremul minim fiind de 70 de puncte. Ea a luat 12 puncte la „organizarea si exercitarea profesiei de avocat”, 5 puncte la „drept civil”, 7 puncte la „drept procesual civil”, 10 puncte la „drept penal” si 6 puncte la „drept procesual penal”.

Un singur candidat a intrunit punctajul minim la examenul organizat de Uniunea Nationala a Barourilor in septembrie 2016 din 67 de candidati.

Geanina Terceanu a fost condamnata, in noiembrie 2016, la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru luare de mita in Dosarul Transferurilor, insa decizia nu este defitiva. La putin timp dupa declansarea anchetei, ea a fost suspendata din profesia de judecator de catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Geanina Terceanu ar fi incasat 220.000 euro de la mai multi oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, pentru a le da o solutie favorabila, pe vremea cand aceasta judeca la Tribunalul Bucuresti. In timpul procesului, ea a recunoscut ca a avut o relatie amoroasa cu fostul sef de la Dinamo si a sustinut ca a crezut ca banii respectivi reprezinta un cadou. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si