Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din Mangalia care a întrebat dacă Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai este la proces, se va ocupa în continuare de caz, potrivit unor surse.

Judecătoarea din Mangalia din dosarul lui Pascu se va ocupa în continuare de proces

Cu toate că magistrata este cercetată disciplinar de Inspecţia Judiciară, decizia ar fi fost ca aceasta să se ocupe în continuare de proces.

Procedura este dificilă și nu presupune ca în prima etapă inspectorii de la Inspecția Juridică să meargă la Judecătoria Mangalia. Ei trebuie să stabilească în termen de 45 de zile dacă se va clasa cauza, sau se va începe cercetarea disciplinară a judecătoarei, scrie observatornews.ro.

Următorul termen în dosarul 2 Mai va avea loc pe 14 martie.

Ar putea ajunge în faţa CSM

În cazul admiterii sesizării, judecătoarea va fi deferită Consiliului Superior al Magistraturii pentru a se lua o măsură de sancţionare.

Procesul de pe 22 februarie s-a amânat pentru 14 martie după ce Pascu trebuia să se prezinte la Poarta Albă, unde a cerut să i se accepte măsura arestului la domiciliu pentru a-și putea continua studiile.

pascu

Vlad Pascu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care s-a ocupat de acest dosar, ar fi făcut o gafă uriașă. Ulterior, aceasta a fost cercetată disciplinar.

Magistrata i-ar fi legitimat pe cei din sală, întrebând ulterior pe tatăl lui Sebi, băiatul decedat în tragedia de la 2 Mai, dacă acesta se află în sală.

Părinții victimei s-au declarat șocați de întrebare, iar la ieșire din sală, tatăl lui Sebi nu s-a putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.

A început ședința și ne-a luat pe fiecare și ne-a întrebat cine suntem, iar mai apoi a întrebat și dacă domnul Andrei Sebastian este în sală.
Toată lumea a făcut-o cu ou și cu oțet. Ce poți să-i spui unui om care te întreabă dacă copilul tău decedat este în sală. Mai apoi și-a cerut iertare.
Procesul s-a mutat pe 14 martie.

A venit avocatul lui, iar apoi când a început ședința la 12 jumate a plecat pentru că spus ca intră în greva, o chestie de genul, o tâmpenie”,  a declarat tatăl lui Sebi pentru stirilekanald.ro.

Părinții victimelor tragediei de la 2 Mai, revoltați din cauza comportamentului judecătoarei

Imediat după întâmplarea petrecută în sala de judecată, tatăl lui Sebastian a declarat că: „Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător. Când a spus dacă băietul meu e în sala... Ea voia buletinul".

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mesajul cutremurător transmis de tatăl Robertei, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul de la 2 Mai. ,,Pentru unii este un caz, pentru noi e o tragedie''

Și părinții Robertei s-au arătat revoltați de comportamentul judecătoarei.

„Vine și molfăie gumă de mestecat, da, asta e, la 12 jumătate. Era detașată. Dar, eu nu sunt detașat, eu m-am trezit la 3 jumătate ca să fiu aici",   spunea Răzvan Dragomir, tatăl Robertei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si