Curtea de Apel București a decis ca Ana Maria Chirilă să stea în continuare în arest preventiv, după ce pe data de 12 octombrie aceasta a fost reținută. Ana Maria Chirilă este acuzată de procurorii PICCJ de fapte de crimă organizată și de scurgere de informații vitale din anchetele DIICOT către clanuri de traficanți de droguri.

Ana Maria Chirilă, îndrăgostită de traficantul de droguri care îi dădea mită

Mai mult, judecătoarea din Suceava ar fi primit un traficant în casa ei pentru a se droga. El ar fi de altfel și iubitul ei. Bărbatul i-ar fi oferit drept mită bunuri materiale, bani, alimente, bijuterii, pază și diferite sejururi în schimbul unor informații importante dintr-un dosar în care el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea unor infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, camătă și lipsire de libertate. Ciprian Cotoară este și el arestat.

Ana Maria Chirilă

Ana Maria Chirilă -Judecătoarea de la Tribunalul Suceava

[Sursa foto: Monitorul Suceava]

Citește și: Judecătoarea care se droga alături de traficanți, încă o lovitură în spatele gratiilor. Iubitul ei, care făcea parte din rețea, a fost arestat preventiv

Mihai Pînzari rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Potrivit Monitorul Suceava, în acest dosar este arestată și o a treia persoană.

Este vorba de Mihai Pînzari, acuzat de comiterea infracțiunilor de dare de mită, respectiv complicitate la infracțiunea de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații. El ar fi mitui-o pe judecătoare cu sume de bani în schimbul informațiilor cu privire la niște anchete aflate în desfăşurare în domeniul contrabandei cu ţigări sau a traficului de droguri, conform referatului său.
În cazul lui, arestul a fost prelungit cu încă 30 de zile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Judecătoarea din Suceava arestată preventiv pentru încă 30 de zile.

Judecătoarea din Suceava arestată preventiv pentru încă 30 de zile.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: EXCLUSIV: Cum a ajuns judecătoarea din Suceava să se îndrăgostească de traficantul de droguri? Psiholog: ”Suntem atrași de părțile acestea negative, exagerate din viața noastră, pe care de obicei le-am experimentat în copilărie”

La percheziții, în casa femeii au fost găsite droguri de mare risc, care erau ale traficanților. Uneori, judecătoarea le folosea și pentru consumul propriu. În total, în dosar au fost efectuate 12 percheziții, fiind audiate mai multe persoane, posibili suspecți în acest caz.

Ana Maria- Chirilă a devenit judecătoare în anul 2013, iar în momentul de față este preşedinte de complet la Secţia Penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si