Judecătoarea implicată s-a prezentat astăzi la instanță pentru contestarea arestului preventiv. În imagini, se vede cum inculpata s-a afișat cu o geacă neagră cu glugă, cu care și-a acoperit fața pentru a nu fi recunoscută. Alături de aceasta, a fost adus și un alt inculpat, vizat în același dosar.  Ana Maria Chirilă este acuzată pentru luare de mită de la traficanții de droguri pentru furnizarea de informații din dosarele DIICOT. 

Judecătoarea din Suceava contestă arestul preventiv. Este acuzată de mai multe infracțiuni

Ana Maria Chirilă a fost arestată pentru 30 de zile și a fost acuzată de mai multe infracțiuni, printre care și luarea de mită de la traficanții de droguri. A fost acuzată pentru: folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii (2 fapte) şi a infracţiunii de favorizarea infractorului (2 fapte); luare de mită; complicitate la trafic de influenţă; deţinere de droguri pentru consum în formă continuată (5 acte materiale); punere la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (3 acte materiale).

Citește și: EXCLUSIV: Cum a ajuns judecătoarea din Suceava să se îndrăgostească de traficantul de droguri? Psiholog: ”Suntem atrași de părțile acestea negative, exagerate din viața noastră, pe care de obicei le-am experimentat în copilărie”

Potrivit surselor, aceasta s-ar fi îndrăgostit de unul dintre traficanți, de la care ar fi primit bani, bijuterii și chiar alimente. De asemenea, inculpata ar fi luat mită în schimbul divulgării informațiilor din dosarele DIICOT.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

În primă fază, a fost reținută pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor de la casa, dar și de la locul de muncă al acesteia.

Judecătoarea ar fi fost îndrăgostită de traficantul de droguri

Traficantul implicat ar fi chiar iubitul acesteia, care i-ar fi dat femeii bani, bijuterii sau alimente pentru a obține un câștig de cauză într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru săvârșirea unor infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, camătă și lipsire de libertate.

Citește și: EXCLUSIV- Cine este judecătoarea Ana Maria Chirilă, reținută într-un dosar privind protejarea activităților unor traficanți de droguri

Mai mult, Chirilă și-ar fi pus propria locuință la dispoziția traficantului pentru consumul de substanțe interzise.

În același timp, judecătoarea implicată l-ar fi convins pe martorul denunțător că o altă persoană are influență asupra magistraților și îi poate influența în privința unei hotărâri de achitare. Așadar, inculpata a facilitat obținerea de către persoana în cauză a sumei de 30 de mii de euro. 

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Totodată, inculpata ar fi deținut în locuința sa droguri de mare risc pentru consumul propriu, iar în anumite perioade, și-ar fi pus casa la dispoziție unor alte persoane pentru consumul de substanțe interzise.

Astfel, polițiștii au efectuat 12 percheziții domiciliare, și au audiat mai multe persoane, în calitate de suspecți sau martori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si