Ea este Lavinia Nicoleta Cotofana, magistrat la judecatoria Arad. A devenit celebra dupa ce a candidat pentru un post la CSM, atunci ar fi facut declaratia cel putin socanta.

- Considerati ca problema de la csm vi se trage si din pricina declaratiei aceleia cu femeile frumoase si intelginete primesc cadouri? Nu comentez decat atat nu am dat niciodata acea declaratie.

Ce a declarant sau nu atunci, ramane un mister. Cert este ca astazi, in fata judecatorilor, femeia si-a sustinut cauza spunand este singura care intretine familia, sotul sau fiind la randul sau exclus din baroul Arad. Le-a mai spus judecatorilor ca are si doi copii in intretinere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

- Este perfect legala, dar aveti bijuteriile acelea in valoare de 248 de mii de euro. Nu comentez.

In afara de bijuteriile care apar in acea declaratie de avere, de la un inel cu platina si diamante pana la pietre semipretioase, judecatoarea mai detine, alaturi de sot, doua case, doua apartamente si doua spatii comerciale, dar si cateva terenuri. Asta ca sa nu mai vorbim de conturile in banca.

Consiliul superior al magistraturii a decis excluderea pentru ca judecatoarea Cotofana nu ar fi pastrat confidentialitea impusa de meserie. La randul ei, femeia spune  ca nu i s-au respectat drepturile. Judecatorii inaltei curti sunt insa cei care vor avea ultimul cuvant in acest caz.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si