Close sidebar
Close sidebar

Judecatorul Cristi Danilet a explicat cum poate fi oprita modificarea Codului Penal, aprobata de Guvern marti seara

Judecatorul Cristi Danilet a explicat, intr-o postare pe pagina sa de socializare, cum poate fi oprita modificarea Codului Penal.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Danilet atrage atentia ca modificarile aduse la Codul Penal intra in vigoare la 10 zile de la publicarea lor in Monitorul Oficial. Acest lucru inseamna, in opinia judecatorului, ca este timp suficient pentru ca efectele modificarilor sa fie oprite si el prezinta trei moduri in care acest lucru poate fi posibil.

„CCR are timp suficient sa se pronunte daca: Avocatul Poporului ataca OUG cum ca nu exista urgenta sau daca presedintele CSM sesizeaza conflictul constitutional intre autoritatile statului. Sau poate Guvernul abroga OUG, e posibil si asta ”, a scris Cristi Danilet.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Modificarile aduse Codului Penal prin ordonanta de urgenta aprobate marti seara de Guvern prevad dezincriminarea abuzului in serviciu si a neglijentei in serviciu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI