Unde sunt autoritatile locale, ca sa vada aceste imagini? Batranii din Parjol se tarasc in genunchi pe podul distrus de ape. Pana sa se agate de bucatile ramase, biata femeie a indurat un alt chin. A mers in bat zeci de minute, pentru o sticla cu apa si o punga cu mancare.

Ajutoarele au ajuns cu greu la cei de aici, pentru ca din localitatea zdruncinata de viitura doar casele au mai ramas in picioare. 
Drumurile si podurile pe care oamenii le credeau trainice au fost smulse de puhoaie, asa ca localnicii au impins prin apa caruta incarcata cu de toate.

Si oamenii de bine, care, din putinul lor,  au pus mana de la mana si au cumparat  de-ale gurii pentru cei batuti de soarta. Izolati de puhoaie, oamenii au supravietuit doar cu paine si cu credinta-n Dumnezeu.

Sa nu credeti ca Parjol e sat fara caini. De joi, de cand a pornit prapadul, autoritatile au avut alta treaba.

Ca o ironie, apele au distrus totul in jur, dar nu si afisele electorale, care-au ramas pe garduri.  

Peste 30 de familii sunt inca izolate. Acum, in al 12 lea ceas, autoritatile locale promit ca se vor interesa si de ele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si