Situația s-a înrăutățit dramatic în județul Brăila, potrivit noilor date oferite de Grupul de Comunicare strategică.

Un record de decese a fost înregistrat în această zonă. Au fost înregistrate 5 decese în judeţul Brăila în rândul pacienţilor infectaţi cu COVID-19. Patru dintre victime erau din municipiul Brăila, iar cea de-a cincea din Făurei.

Mai mult, 17 persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

Numărul infectărilor din judeţul Brăila a crescut semnificativ în ultimele trei zile, potrivit datelor prezentate de autorităţi.

Citeste si: Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru joi 10 septembrie. Sunt schimbări neașteptate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De la debutul pandemiei de coronavirus în România, judeţul Brăila a raportat 1.922 de infectări cu SARS-CoV-2 şi 80 de decese. În prezent, 296 de persoane infectate sunt internate în spitalele din judeţ.

1.271 de cazuri noi de infectare. Câte teste s-au efectuat

Bilanţul îmbolnăvirilor cu COVID-19 a ajuns la 98.304. 51 de persoane au decedat în ultimele 24 de ore, numărul total al deceselor fiind 4.018.

459 de pacienţi sunt internaţi la ATI.

”Până astăzi, 9 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 98.304 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 41.002 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 12.557 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.271 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, potrivit datelor anunţate miercuri.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 642 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Bucureştiului este localitatea cu cele mai multe cazuri raportate în ultimele 24 de ore, respectiv 180. 

Citeste si: „Puterea Dragostei”- 10 septembrie 2020, live pe Stream Online, un nou cuplu în casa iubirii de la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si