Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

20 de județe se află sub atenționare de vânt puternic

„Și județul Brașov se numără printre cele 20 de județe care se află sub această avertizare cod galben. Acum, în oraș sunt 12 grade Celsius. Frigul se simte ceva mai intens la altitudini mari, acolo vântul ajunge să sufle la rafală cu viteze de peste 110 kilometri la oră.

Această atenționare a intrat în vigoare seara trecută, la ora 22:00, și este valabilă până mâine dimineață la ora 03:00. Vizate de avertizare cod galben sunt județele din vestul țării, acolo unde meteorologii spun că va ploua abundent. Vântul își va face de cap și în județele din Maramureș, Transilvania și o parte din Moldova.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În localitățile aflate la joasă altitudine, vântul va sufla cu 80 de kilometri la oră și trebuie să vă avertizez că dacă mergeți pe litoral trebuie să fiți atenți pentru că inclusiv acolo meteorologii spun că vor fi rafale puternice de vânt.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si