Close sidebar
Close sidebar

Jumătate din Capitală nu are apă caldă. Răspunsul Termoenergetica despre când revine apa

Mai bine de jumătate dintre bucureştenii care sunt racordaţi la Termoenergetica nu au apă caldă din cauza unei revizii programate la CET Sud care acoperă în integralitate sectoarele 2 şi 3.

Alexandra Costea,

Jumătate din Capitală nu are apă caldă. Răspunsul Termoenergetica despre când revine apa

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit jurnaliștilor de la g4media.ro, Claudiu Creţu, directorul Termoenergetica a dat asigurări că apa caldă din Capitală va reveni progresiv, în decursul următoarelor 2-3 zile.

Citeste si: VIDEO- Seceta își pune amprenta și în aproprierea Capitalei. Județul Ilfov începe raționalizarea apei

"CET Sud acoperă jumătate din oraş: sectoarele 2 şi 3. E o revizie normală care se face la orice instalaţie. 

Dacă reţeaua ar fi fost în bună stare şi nu ar fi avut atât de multe pierderi, şi se mergea cu presiuni foarte mari, se putea prelua rapid dintr-un alt CET care să împingă agentul termic în toate zonele Bucureştiului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Din cauza faptului că funcţionăm cu presiuni foarte mici pentru că sunt pierderi, durează această încărcare a reţelei din CET Progresul. Gândiţi-vă acum, că din CET Progresul trebuie să dăm apă caldă în Pantelimon şi Colentina.

Începem progresiv. 

Astăzi vor avea (apă caldă – n.r.) câteva sute de blocuri, poimâine alte câteva sute de blocuri şi tot aşa. Nu putem astăzi să dăm la toată lumea", a asigurat Claudiu Creţu, director general Termoenergetica SA.

Bucureștenii din toate sectoarele s-au plâns de lipsa apei calde

Termoenergetica este administratorul celui mai mare sistem de termoficare din România şi deţine 43% din piaţă.

Furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând aproximativ 8.200 de blocuri de locuinţe şi 320 imobile. În acestea trăiesc 1,21 milioane de locuitori.

Citeste si: Apă raționalizată în mai multe județe din țară. Unde este limitat consumul de apă

De asemenea, acesta furnizează agent termic şi pentru aproximativ 4.900 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Citeste si: Secetă mare în România. Premierul Ciucă îndeamnă populația la un consum responsabil al apei potabile

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI