Echipa Liverpool, condusă de legendarul Jurgen Klopp, ar putea avea nevoie să semneze cu un nou mijlocaș de top în această vară, pe măsură ce clubul renunță la anumite vedete din sezonul trecut.

Citește și: Kylian Mbappe la Real Madrid? Francezul e forțat să ia o decizie. "Nu ar trebui să fie aici"

Șeicii din Arabia Saudită au ieșit la vânătoare de star-uri în cele mai puternice campionate de fotbal din Europa. 

Pe lista saudiților se află și doi jucători de prim rang de la Liverpool- este vorba de Jordan Henderson și Fabinho, ambii în discuții avansate cu echipele din Arabia Saudită.

Citește și: Erling Haaland, favorit să câștige Balonul de Aur în 2023, profită de vacanța de lux din sudul Franței| GALERIE FOTO

Jurgen Klopp trebuie să le găsească înlocuitori la Liverpool lui Henderson și Fabinho

Jurgen Klopp trebuie să le găsească înlocuitori la Liverpool lui Henderson și Fabinho

[Sursa foto: Twitter]

Jurgen Klopp, mutare-surpriză în Premier League

Liverpool-ul lui Jurgen Klopp i-a achiziționat deja pe Alexis Mac Allister și Dominik Szoboszlai în această vară- fiind așteptați să sosească și alți jucători.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Echipa lui Jurgen Klopp este dornică să revină în Liga Campionilor cât mai curând posibil după ce a terminat pe locul cinci în Premier League sezonul trecut.

Momentan, Jurgen Klopp  speră să câștige Europa League în sezonul următor, turneu la care s-au calificat și West Ham și Brighton din Premier League.

Liverpool și Jurgen Klopp sunt interesați să semneze cu mijlocașul lui Paris Saint-Germain Marco Verratti, potrivit The Guardian.

Conform sursei citate, Liverpool ia în considerare posibilitatea de a alege internaționalul italian, în vârstă de 30 de ani, dacă Jordan Henderson și Fabinho pleacă în Arabia Saudită.

Al-Ettifaq a convenit cu Liverpool o taxă de 12 milioane de lire sterline pentru Henderson, în vârstă de 33 de ani, cu un contract de 700.000 de lire sterline pe săptămână, în timp ce campionii din Saudi Pro League, Al-Ittihad, vor să-l ia și pe Fabinho, 29 de ani, într-un contract de 40 de milioane de lire sterline.

Ambele transferuri sunt încă sub semnul întrebării, la fel ca și sosirea lui Marco Verratti la Liverpool.

Marco Verratti la Liverpool

Marco Verratti la Liverpool?

Marco Verratti, transfer de 70 milioane lire sterline

Verratti este unul dintre cei mai respectați mijlocași din Europa după ce a jucat peste 500 de meciuri la prima echipă și a câștigat 32 de trofee- inclusiv nouă titluri din Ligue 1 și Euro 2020.

Cu toate acestea, PSG îl va vinde doar dacă prețul este corect. Se crede că francezii vor 70 de milioane de lire sterline pentru mijlocajul de la naționala Italiei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si