Jurnalistul Dan Tanasa a declarat intr-un interviu acordat DC News ca de-a lungul  timpului, a primit mai multe ameninţări. Chiar si  primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor jurnalistilor şi a trecut la ameninţări.
"Normal că am fost ameninţat! Am publicat, de-a lungul timpului, ameninţările care mi s-au adus. Mi s-au făcut plângeri penale, am fost plimbat pe la parchete, am fost ameninţat de multe ori.
Un om de afaceri din Miercurea Ciuc mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că îmi rupe gâtul. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor mei şi m-a ameninţat. A zis să termin cu acţiunile pe care le fac pentru că îmi fac duşmani", a povestit Dan Tănasă pentru DC News.
Dan Tănasă va candida în municipiul Bucureşti pe poziţia a doua la Camera Deputaţilor pe lista depusă de Alianţa Noastră România.
"Mă simt onorat să fiu nominalizat ca fiind inamic al extremismului maghiar din România alături de fostul prefect al judeţului Covasna, dr. Codrin Munteanu, un profesionist desăvârşit în administraţie publică şi un intelectual cu zece clase peste Kelemen Hunor" a declarat Dan Tanasa acum trei ani, scrie inmemoriam-milecarpenisan.ro.

Jurnalistul Dan Tanasa a declarat intr-un interviu acordat DC News ca de-a lungul  timpului, a primit mai multe ameninţări.

Chiar si  primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor jurnalistilor şi a trecut la ameninţări.
"Normal că am fost ameninţat! Am publicat, de-a lungul timpului, ameninţările care mi s-au adus. Mi s-au făcut plângeri penale, am fost plimbat pe la parchete, am fost ameninţat de multe ori. Un om de afaceri din Miercurea Ciuc mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că îmi rupe gâtul.
Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor mei şi m-a ameninţat. A zis să termin cu acţiunile pe care le fac pentru că îmi fac duşmani"
, a povestit Dan Tănasă pentru DC News.

Dan Tănasă va candida în municipiul Bucureşti pe poziţia a doua la Camera Deputaţilor pe lista depusă de Alianţa Noastră România.  "Mă simt onorat să fiu nominalizat ca fiind inamic al extremismului maghiar din România alături de fostul prefect al judeţului Covasna, dr. Codrin Munteanu, un profesionist desăvârşit în administraţie publică şi un intelectual cu zece clase peste Kelemen Hunor" a declarat Dan Tanasa acum trei ani, scrie inmemoriam-milecarpenisan.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si