Jurnalistul GSP, Andrei Craitoiu, l-a intrebat pe Becali in fata tribunei oficiale, la finalul meciului dintre FCSB si Viktoria Plzen: "Nu e ciudat ca Enache joaca fundas dreapta, desi nu e fundas dreapta, iar Morais, mijlocas central, desi nu e mijlocas central?".

Intrebarea i-a fost adresata si lui Nicolae Dica in cadrul conferintei de presa. Tehnicianul, extrem de calm, a raspuns si a argument decizia pe care a luat-o in cazul fundasului de 26 de ani.

Insa, La 37 de minute de la finalul conferintei, unul dintre fotbalistii vicecampioanei, vizat de intrebarile jurnalistului GSP, a sunat pe telefonul reporterului. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degraba un monolog al jucatorului plin de amenintari:

- Da.
- Auzi, ma. O sa-ti sparg botul ala. Sa te feresti de mine!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Nu stiu cine sunteti, imi cer scuze.
- Care sunteti? Ca sunt singur, nu mai e nimeni aici.

- Din moment ce nu va cunosc...
- Bine, ma, nu ma cunosti. Sa nu mai dai ochii cu mine niciodata in viata ta. O sa vezi tu cine sunt eu cu adevarat. O sa-ti sparg botul ala, o sa vezi!

- Am inteles, dar cine sunteti?
- O sa vezi tu cine sunt când o sa ne intâlnim.

Ai grija mare de tot! Atât iti spun.

Foto: Alex Nicodim

Citeste mai departe pe gsp.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si