Close sidebar
Close sidebar

Jurnalist GSP, amenintat de un fotbalist de la FCSB: "O sa-ti sparg botul ala. Sa te feresti de mine"

Gabriel Enache l-a sunat pe jurnalistul Gazetei delegat la meciul FCSB-Plzen si l-a amenintat, fiind deranjat de intrebarile adresate patronului si antrenorului care-l vizau in mod direct.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul GSP, Andrei Craitoiu, l-a intrebat pe Becali in fata tribunei oficiale, la finalul meciului dintre FCSB si Viktoria Plzen: "Nu e ciudat ca Enache joaca fundas dreapta, desi nu e fundas dreapta, iar Morais, mijlocas central, desi nu e mijlocas central?".

Intrebarea i-a fost adresata si lui Nicolae Dica in cadrul conferintei de presa. Tehnicianul, extrem de calm, a raspuns si a argument decizia pe care a luat-o in cazul fundasului de 26 de ani.

Insa, La 37 de minute de la finalul conferintei, unul dintre fotbalistii vicecampioanei, vizat de intrebarile jurnalistului GSP, a sunat pe telefonul reporterului. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degraba un monolog al jucatorului plin de amenintari:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Da.
- Auzi, ma. O sa-ti sparg botul ala. Sa te feresti de mine!

- Nu stiu cine sunteti, imi cer scuze.
- Care sunteti? Ca sunt singur, nu mai e nimeni aici.

- Din moment ce nu va cunosc...


- Bine, ma, nu ma cunosti. Sa nu mai dai ochii cu mine niciodata in viata ta. O sa vezi tu cine sunt eu cu adevarat. O sa-ti sparg botul ala, o sa vezi!

- Am inteles, dar cine sunteti?
- O sa vezi tu cine sunt când o sa ne intâlnim. Ai grija mare de tot! Atât iti spun.

Foto: Alex Nicodim

Citeste mai departe pe gsp.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI