Close sidebar
Close sidebar

Jurnalist independent, asasinat: "Condoleante familiei"

Un jurnalist a fost ucis sambata in nordul statului Mexic, orasul Nuevo Laredo, asasinatul adaugandu-se valului de violente din Mexic, una dintre cele mai periculoase tari pentru profesionistii din media, scrie Reuters.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Carlos Dominguez a fost omorat sambata dupa-amiaza in orasul Nuevo Laredo, a anuntat guvernul intr-un comunicat. Biroul avocatului general a inceput o investigatie pentru a determina circumstantele asasinatului, inclusiv daca fapta a avut legatura cu activitatea de jurnalist al lui Dominguez, se arata in comunicat.

Dominguez era jurnalist independent si avea o rubrica de politica. in una dintre ultimele sale publicatii se plangea de cresterea violentelor politice din Mexic mai ales ca vor avea loc alegeri prezidentiale in iulie.

Francisco García Cabeza de Vaca, guvernator al Tamaulipas, a denuntat asasinatul intr-un mesaj pe Twitter.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Condoleante familiei jurnalistului Carlos Dominguez Rodriguez”, a scris el." Ma angajez in fata lor si a comunitatii de jurnalisti ca aceasta crima sa nu ramana nepedepsita".  

Cel putin 67 de jurnalisti au fost ucisi in toata lumea in 2017, potrivit Reporters Without Borders, care semnaleaza ca Mexic este una dintre cele mai periculoase tari pentru jurnalisti.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI