Khalid Al Misslam, fotoreporter al Al Kass TV, post din Qatar, a încetat din viaţă în timpul Cupei Mondiale de fotbal, competiție la care era acreditat, relatează Gazzetta dello Sport.

Cauza decesului încă nu este cunoscută.

Citește și: O persoană a fost executată, în urma protestelor anti-regim din Iran

Gazzetta dello Sport notează că şi fotoreporterul qatarez a murit în timp ce îşi făcea meseria, ca americanul Grant Wahl.

Acesta din urmă a decedat după ce s-a prăbușit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială.

Primele echipe calificate în optimile de finală la Cupa Mondială din Qatar 2022

Cupa Mondială din Qatar 2022 optimi de finală. Campionatul Mondial se apropie de faza meciurilor eliminatorii din optimile de finală. Ultimele meciuri din grupe au stabilit deja primele echipe calificate. La finalul zilei, patru țări își cunosc deja adversarele din faza următoare a competiției, iar pentru patru echipe se termină aventura în Qatar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Imagini șocante la cupa mondială

Cupa Mondială din Qatar 2022 optimi de finală.

După meciurile de la ora 17.00 din grupa A, au fost decise primele două echipe calificate mai departe.

Citește și: Familia lui Pele, mesaj în legătură cu starea fotbalistului: „El va fi bine. Va vedea Brazilia câștigând trofeul a şasea oară”

Olanda a învins Qatar cu 2-0 și a terminat pe primul loc grupa A, cu 7 puncte, singurul pas greșit al olandezilor fiind egalul din meciul cu Ecuadorul.

Cupa Mondială din Qatar 2022 optimi de finală. Derby-ul zilei pentru calificarea din grupa A a fost meciul dintre Senegal și Ecuador, meci câștigat dramatic cu 2-1 de Senegal- care a terminat grupa pe locul 2.

Citește și: Vineri, 9 decembrie, încep sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022. Care este programul competițional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si