"Am facut o plangere la Politie. Amenintarile nu ma priveau doar pe mine. Acest barbat stie foarte multe lucruri despre viata mea privata, despre copilul meu, despre mama mea si despre sotul meu. A trecut la amenintari fata de toti. Evident ca nu am de unde sa stiu daca va trece la fapte, dar in egala masura cred ca nici autoritatile nu au cum sa garanteze ca acest lucru nu se va intampla.

In momentul in care am depus acea plangere, am alaturat cel putin 100 de mesaje. In momentul cand se apuca sa scrie, poate sa imi trimita si 200 de mail-uri pe zi. Imi cunoaste numarul de telefon, dar numarul sotului. Imi stie datele cu caracter personal. Stie cam totul despre mine. Oricand ar putea sa-si puna în practică ameninţările. Sunt amenintari cu moartea", a povestit Andreea Cretulescu.

Se pare ca plangerea depusa de de jurnalista la politie l-a infuriat si mai tare pe hartuitor.Acesta a inceput sa se laude cu relatiile lui cu lumea interlopa.
Barbatul a fost identificat si audiat de politisti, dar a plecat acasa cu promisiunea ca hartuirea va inceta. El le-a zis oamenilor legii ca totul a fost o gluma, doar ca asa-zisa gluma s-a oprit pentru scurt timp dupa care amenintarile au inceput sa se inmulteasca si sa se intensifice ca pericol.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Conform dcnews.ro, barbatul i-a transmis jurnalistei ca fiul ei va fi batut atunci când va iesi de la scoala, iar pe mama ei o va gasi, intr-o zi, moarta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si