Griselda Blanco, jurnalistă de 45 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință de către unul dintre frații ei. Polițiștii spun că nu este vorba despre o sinucidere și că există și un suspect în acest caz.

Citește și: Un jurnalist AFP a fost ucis într-un atac cu rachete, pe frontul din Ucraina: „A plătit cu viața pentru curajul lui”

Jurnalista avea urme de lovituri și au fost găsite fire de păr în mâinile sale, ceea ce sugerează că ea a încercat să se apere.

Fiul acesteia mai spune că mama sa a început să primească amenințări, după ce a publicat, pe site-ul său, materiale despre presupuse violențe ale poliției din provincia Corrientes.  

Citește și: Fiul unui miliardar, acuzat de uciderea unei studente de 23 de ani. „A fost un accident sexual care a mers prost”

Un jurnalist AFP a fost ucis într-un atac cu rachete, pe frontul din Ucraina: „A plătit cu viața pentru curajul lui”

Clipe de groază pe frontul din Ucraina. Un jurnalist a fost ucis în timpul unui atac cu rachete. Bărbatul nu a putut scăpa cu viață. El s-a stins la vârsta de doar 32 d ani.

În cadrul misiunii jurnalistice din Ucraina, el era coordonatorul video al  Agenției France Press  și a fost ucis într-un atac cu rachete în estul Ucrainei. La momentul incidentului, jurnalistul, Arman Soldin, era însoțit de alți patru colegi, care au scăpat cu viață.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bombardamentul a avut loc în apropiere de Ceasiv, o localitate ucraineană situată în apropiere de Bahmut, vizată zilnic de către forţele ruse. 

Citește și:  A murit un nume de legendă al muzicii rock. Cine a fost Rita Lee

Arman Soldin, în vârstă de 32 de ani, se afla în misiune cu patru colegi. El era însoțit de alți patru colegi. Toți stăteau în apropierea unui grup de militari ucraineni atunci când au fost ţinta unei salve de rachete.

Familia lui Arman a fost informată, precizează AFP. Jurnaliștii AFP merg des în zona de război pentru a relata confruntările armate din regiune.

„Agenția, în ansamblul său, s-a prăbușit. Moartea sa este o amintire teribilă a riscurilor și pericolelor cu care se confruntă jurnaliștii zilnic, acoperind conflictele din Ucraina”, a menționat CEO-ul AFP, Fabrice Fries.

Citește și:  VIDEO- Plan Roșu de Intervenție în Buzău. 23 de persoane au fost rănite, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Directorul informaţiilor AFP, Phil Chetwynd, îl consideră pe Arman un bărbat  „curajos, creativ şi tenace”.

„Munca strălucitoare a lui Arman rezuma tot ceea ce ne face mândri de jurnalismul AFP în Ucraina”, adaugă el.

Cine era jurnalistul Arman Soldin?

Arman Soldin a fost un jurnalist reporter de imagini, cu multă experiență în spate. El a lucrat anterior la Londra și era coordonator vdeo în Ucraina încă din septembrie 2022. Bărbatul mergea des pe front.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si