Close sidebar
Close sidebar

Jurnalista din Romania, jefuita in timpul unei transmisii in direct

O jurnalista a postului de televiziune Digi24 a fost jefuita chiar in timpul unei transmisii in direct.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: O prezentatoare TV a intrat in travaliu in timp ce era in direct

Evenimentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in centrul Timisoarei, cand Iulia Pop se afla langa masina echipei de filmare, scrie ziarul Libertatea.
”HELP! Ora 15.25 – 15.30. Piata Victoriei. In cele aproximativ 5 minute cat au durat probele pentru transmisiunea in direct si live-ul propriu-zis, un «binevoitor» a deschis usa masinii de serviciu si si-a ales de acolo o geanta. Si mai interesant e ca eram la aproximativ 10 m de vehicul. In afara de acte, nu am avut alte valori, asa ca ma astept sa o arunce pe undeva… Asadar, daca gasiti acte pe numele meu, va rog, anuntati-ma! Sau daca cineva a vazut ceva, orice, si asta poate ajuta. Multumesc”, a scris pe facebook Iulia Pop.

Evenimentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in centrul Timisoarei, cand Iulia Pop se afla langa masina echipei de filmare, scrie ziarul Libertatea.

”HELP! Ora 15.25 – 15.30. Piata Victoriei. In cele aproximativ 5 minute cat au durat probele pentru transmisiunea in direct si live-ul propriu-zis, un «binevoitor» a deschis usa masinii de serviciu si si-a ales de acolo o geanta. Si mai interesant e ca eram la aproximativ 10 m de vehicul. In afara de acte, nu am avut alte valori, asa ca ma astept sa o arunce pe undeva… Asadar, daca gasiti acte pe numele meu, va rog, anuntati-ma! Sau daca cineva a vazut ceva, orice, si asta poate ajuta.
Multumesc”
, a scris pe Facebook Iulia Pop.

Citeste si: Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian au fost aduși în țară. Cei trei frați ar fi fost scoși din România cu un TIR- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Citeste si: O jurnalista a fost împuscata cu gloante de cauciuc în timpul unui interviu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI