Close sidebar
Close sidebar

Jurnalista Irina Cordoneanu, marturisiri sfasietoare: ”Nu stiu ce se va intampla...”

Jurnalista Irina Cordoneanu trăieşte momente de coşmar în Statele Unite ale Amercii, din cauza urganului Irma şi a dezvăluit că este tare neliniştită.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

De curând, ea a dezvăluit pe contul personal de socializare că a fost nevoită să-şi părăsească locuinţa şi este bine.

”Acum suntem bine, în siguranţă, bucuroşi să vizităm Houstonul, un oraş uimitor din anumite puncte de vedere, cu clădiri înalte şi parcuri nebănuite printre structurile de oţel. Nu ştim ce se va întâmpla cu tot ce am lăsat pentru câteva zile în urmă, acolo unde spuneam acum că este ”acasă temporar”. Mă gândesc că e minunat că am apucat să fac atât de multe fotografii în Florida, aşa cum era...”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Oamenilor li s-a cerut să plece din timp din localităţi pentru că uraganul urmează să afecteze atât partea de est cât şi partea de vest a Floridei. Şcolile s-au închis în Pinnelas County şi se caută voluntari pentru a transporta persoane la locuri departe de furtuna devastatoare, scrie wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI