In varsta de 48 de ani, jurnalista Oana Stanciulescu (Ionica, de fapt, in buletin) s-a facut remarcata in ultimii ani ca realizatoare a unei emisiuni cu profil politic la Antena 3. In 2015, Oana a ales sa plece de la postul tv, asteptand sa fie nominalizata de catre PNL la functia de membru in Consiliul de Administratie al TVR, lucru care s-a si intamplat in primavara acestui an.

Din aceasta postura oficiala, de angajat la stat, Stanciulescu a fost obligata sa publice si declaratia de avere, care nu este neaparat foarte spectaculoasa. Astfel, la capitolul case, fosta moderatoare detine un apartament si jumatate din altul, are aproape 50000 de lei in doua conturi la banca si si-a achiztionat anul trecut o masina de fite care costa in jur de 17000 de euro. De la Antena 3, pe 2015, Stanciulescu a castigat doar 3399 de lei, din drepturile de autor alti 22000 de lei, iar din colaborarea cu un centru european inca 1050 de euro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si