O jurnalistă din Statele Unite a descoperit că are cancer după ce un telespectator i-a observat semnul de pe gât. Bărbatul i-a salvat viața după ce i-a atras atenția.

Jurnalista din Florida a primit un mesaj de la susținătorii săi care i-au transmis să meargă la un control. Ei i-au transmis că ar fi bine să-și facă un control la tiroidă, ca să nu aibă cancer.

Caz inedit! Jurnalista care a aflat că are cancer de la un telespectator

Victoria Price a primit un email de la un fan care o anunța că umflătura de pe gâtul ei ar putea fi semn al unui cancer la tiroidă, întrucât și bărbatul a prezenta aceleași indicii când a aflat că suferă de această boală cumplită.

Citeste si: VIDEO- Șoferul sinucigaș a lăsat un bilet de adio: ”Nu mai suport să trăiesc așa”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- România se topește! Cum va fi vremea în următoarele zile

Citeste si: Klaus Iohannis: "Școala nu va începe în condiții normale, în mod sigur". Care este scenariul cel mai probabil

Jurnalista a mers imediat la medic. După mai multe controale efectuate, femeia a aflat că are cancer la tiroidă în fază incipientă.

Stadiul incipient al bolii a permis medicilor să îndepărteze chirurgical problema. Doctorul Victoriei i-a spus că a venit la timp la control, iar dacă mai întârzia ar fi urmat consecințe grave.

Ce a transmis vedeta

Jurnalista TV a declarat că dacă nu primea acel mesaj nu mergea la doctor și astfel lucrurile ar fi ajuns într-un stadiu mult mai grav. „Dacă simţi ceva ciudat, eşti tânăr şi te crezi invincibil, nu eşti. Şi dacă cineva îţi spune să mergi la un control, probabil ar trebui s-o faci”, a declarat jurnalista.

Citeste si: Focar de coronavirus în București! Trei bătrâni s-au stins din viață din cauza indolenței


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si