"Acolo, in spate, sunt cateva tiruri care au blocat soseaua. noi o sa incercam sa mergem cat putem, la oamenii care sunt blocati in aceste comune"

 "Localitatile astea sunt blocate? Da. Oamenii sunt izolati aici"

Tiruri derapate, masini inzapezite si un viscol care spulbera tot in calea lui.Pe drumul spre Tulcea oamenii asteapta infrigurati ajutoare inca de la primele ore ale diminetii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 "Ia, tata! E cat de cat caldut. Multumesc! Sa fii sanatos!"

In asemenea conditii vitrege timpul este pretios. Nu ne permitem sa pierdem nicio clipa, asa ca punem mana pe lopeti si  incercam sa-i ajutam pe bietii oameni.

"Incet, incet, vom debloca acest drum pentru a ajunge in prima comuna izolata. Oamenii incep sa treaca in spate. Probabil ca lucrurile se vor complica la noapte, pentru ca vantul va bate cu o putere si mai mare si o sa viscoleasca toata aceasta zapada"

"O sa faca un drum aceasta vola, sa incerce sa scoata cat mai multe camioane din sant. Va fi o munca infernala, dar impreuna cred ca o sa reusim"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si