”TELENOVELA. Unde se duc ziaristii dupa ce mor? A murit domnul Popescu. si fiica sa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nu credeam sa fiu eu cel care sa confirme oficial ca Adrian „Adi” Popescu, fost corespondent al Adevarului, in „Era DumitruTinu+ CTP”, a scos tocul din calimara definitiv. Un mare domn. A murit, pe 3 iunie – acum aproape doua luni – nestiut de nimeni, in afara de sotia sa – fosta actrita la Teatrul din Brasov – la Spitalul Fundeni. Aceasta mi-a spus-o Mariana Sebeni-Comsa, corespondenta EVZ de Brasov si colega de breasla si teritoriu, zeci de ani, cu Adi Popescu. Ea a verificat la Evidenta Populatiei si a aflat.... Adi avea anumite probleme cardiace, dar a murit de cancer la prostata. in varsta de 67 de ani era un pensionar inca activ in spatiul public. Saracu’ a aflat in ultimul moment ca o sa se curete asa ca si-a anuntat fiica, care muncea in Japonia si era maritata cu un supus al imparatului nipon, sa vina sa o mai vada o data inainte sa-i dea obolul lui Caron.


Aici incepe un „Babel”. Pe drumul spre aeroport moare si fiica sa, nu se stie din ce cauza, nefiind exclus un accident sau, pur si simplu, de inima rea. Informatia, deasemenea, provine de la Mariana Sebeni-Comsa. Sotia, devastata de durere, nu anunta nimic despre funeraliile lui Adi. Nu se stie unde e inmormantat si nici cand a avut loc ceremonia funerara. Imediat, mi-a confirmat Mariana, care a stat de vorba cu o vecina, sotia lui Adi a plecat in Japonia sa ridice, culmea, urna funerara cu cenusa fiicei lor.
De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea si daca s-a intors sau nu. Casa sotilor Popescu are storurile trase si, de aproape doua luni, nimeni nu a mai trecut pe acolo. Dumnezeu are caile sale.
Domnul Popescu a fost un om discret cu imaginea sa. Nu exista poze cu el pe internet. imi spunea „nepoate” si ii spuneam „tataie” sau „bunicule”. A fost un jurnalist temut de banditii tranzitiei. Acum fo douaj de ani interlopii i-au incendiat masina. A fost si batut. N-a renuntat. Acum, Dumnezeu sa te aiba in paza Sa, Adi, colegule!” scrie Mihnea-Petru Parvu pe Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si