Larry King a fost spitalizat în Los Angeles, unde primea tratament şi, la începutul lunii ianuarie, a fost anunţat că starea lui se îmbunătăţise.

„Larry a luptat cu multe probleme de sănătate în ultimii ani şi luptă şi cu asta din greu, este un campion”, a spus o sursă pentru ABC News.

Prezentatorul de televiziune a suferit în 2019 un atac cerebral şi i-a fost făcută apoi o angioplastie.

În 2017, el a dezvăluit că a primit tratament pentru cancer pulmonar. King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat.

Larry King, o legendă a televiziunii

Despre experienţa sa cu boala de inimă a scris două cărţi: „Mr. King, You’re Having a Heart Attack: How a Heart Attack and Bypass Surgery Changed My Life” (1989) şi „Taking On Heart Disease: Famous Personalities Recall How They Triumphed over the Nation’s #1 Killer and How You Can, Too” (2004).

Jurnalistul american Larry King a murit
Jurnalistul american Larry King a murit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea muzicală! Un cunoscut critic muzical a decedat pe patul de spital

În 2020, doi dintre copiii lui au murit: Andy, din cauza unui atac de cord, în luna iulie, şi Chaia, din cauza unui cancer pulmonar, în luna august.

A debutat în anii 1970

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”.

Din 1985 până în 2010, el a realizat şi prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, a găzduit „Larry King Now” la Hulu şi RT America, din 2012 până în 2020, şi continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

Citeste si: Doliu în lumea teatrului. A murit la doar 42 de ani

Pentru munca sa în televiziune şi radio, Larry King a câştigat două premii Peabody, un trofeu Emmy şi zece premii Cable ACE.

Citeste si: Doliu în televiziune. Boala a răpus o celebră realizatoare TV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si