Close sidebar
Close sidebar

Jurnalistul Val Valcu povesteste un episod nestiut din viata lui Radu Mazare. "A facut accident in Delta. Mergea cu viteza si o fata a ajuns la spital din cauza lui"

In momentul de fata se cauta solutii ca in Delta Dunarii sa fie interzie ambarcatiunile de mare viteza. Acest proiect de lege a fost elaborat recent si e posibil sa intre in vigoare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul Val Valcu a marturisit ca el ar fi de acord cu o asemenea procedura si si-a amintit ca, in trecut, Radu Mazare a fost implicat intr-un accident din cauza acestor ambarcatiuni de viteza. "Eu eram pe mal, pe unul dintre canale. A trecut Radu Mazare cu mare viteza, improscand in stanga si in dreapta. Sugea apa de sub undite, rupea unditele pescarilor, taia navoadele profesionistilor si apoi dispare in tromba pe lac. Lumea l-a injurat si aia era, dar a doua zi aflam ca a facut accident si o fata care era cu el in barca s-a lovit", a povestit jurnalistul.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Noua lege propune ca in anumite zone, vitezele sa fie limitate la 5 kilometri pe ora, in altele la 15 si cel mai mult, in zonele in care se permite, viteza sa fie de 40 de kilometri pe ora.

Se va putea circula in Delta cu ambarcatiuni care au motoare cu o capacitate maxima de 10 cai putere, 40 de cai putere, respectiv 100 de cai putere. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI