Kairan Quazi este prea mic pentru a conduce mașina, nu poate să voteze și nici măcar să meargă să vadă un film pentru vârsta 14+, dar sâmbăta viitoare își va primi diploma de licență în informatică și inginerie.

Citește și: Iluzia optică pe care doar 2% dintre oameni o rezolvă. Poți găsi cuvântul DATE în maxim 18 secunde?

Inteligența uriașă și studiile avansate i-au adus lui Kairan Quazi deja un loc de muncă la compania producătoare de nave spațiale a lui Elon Musk.

Kairan Quazi, un nume pe care  să-l ții minte

Kairan Quazi, care este originar din Pleasanton, districtul Alameda, California vorbea deja în propoziții complete la doar doi ani, au povestit părinții săi, potrivit NY Post.

Citește și: Un profesor a fost concediat după ce a predat o lecție șocantă la ore. Ce le-a cerut elevilor să facă

La începutul parcursului său educațional, Kairan Quazi și-a dat seama că era diferit de colegii săi.

„În timpul clasei a treia, a devenit foarte evident pentru părinți, profesori și pediatrul meu că educația de masă nu era calea potrivită pentru capacitatea mea de învățare accelerată”, a spus Kairan Quazi pentru presă.

Citește și: VIDEO. Puștiul din Emirate diagnosticat cu autism i-a făcut pe medici să regrete verdictul. "Este un geniu"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia lui Kairan Quazi a aflat că avea un IQ anormal de ridicat, precum și o inteligență emoțională care îl face să pară mult mai matur.

Kairan Quazi

Kairan Quazi, mai matur decât colegii săi de facultate

Facultatea, un fleac pentru Kairan Quazi

La doar nouă ani, Kairan Quazi s-a înscris la Las Positas Community College înainte de a se transfera la SCU când avea 11 ani.

În timp ce majoritatea studenților nu absolvă facultatea până la vârsta de 22 de ani, lui Quazi nu i s-a părut ciudată experiența la facultate.

„Nu a existat nimic care să-l compare să spună oh, asta e diferit. Dar mi-a plăcut foarte mult – mi-am făcut mulți prieteni apropiați. Cred că, după câteva zile, noutatea de a fi acolo a dispărut”, a spus Kairan Quazi pentru presă.

Citește și: EXCLUSIV: Durere fără margini în familia campionului mondial la robotică, mort în accident./ ”Dănuț avea ceva special, era foarte creativ. Sufletul meu plânge”

Kairan Quazi a considerat că facultatea este mult mai plină de satisfacții decât programa sa de școală elementară.
„Am trecut de la a fi un revoltat în clasa a treia la a mă simți cu adevărat validat din punct de vedere intelectual”, a spus Quazi.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Înainte de a se transfera la facultate, Kairan Quazi începuse deja să lucreze la Intel Labs.

A fost singurul stagiar din echipa sa, a spus el. 

Copilul vrăjitor a spus că nu a simțit că „pierde din copilărie”, așa cum au sugerat unii, ci a apreciat oportunitatea de a avea experiențe dincolo de anii lui.

Adolescentul încă locuiește într-un apartament cu mama sa, despre care Quazi spune că este cel mai mare susținător al său.

Cei doi se pregătesc să se mute în statul Washington în iulie, când Kairan Quazi se alătură echipei Starlink a SpaceX.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si