Kanal D lanseaza in grila de toamna un fashion game show produs de Global Agency (”My Style Rocks” -numele formatului original), ce a cunoscut un succes urias in Turcia.

Emisiunea imbina divertismentul cu probele de stil si conflictele inerente unei astfel de competitii. Este un show despre atitudine si stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele sa arate cat de bine se simt in pielea lor, sa cucereasca telespectatorii, dar si un juriu exigent.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Profil de concurenta

Doritoarele pot intra in competitie daca au implinit varsta de 18 ani si stiu cum sa-si puna in valoare personalitatea prin tinuta. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe casting.kanald.ro şi sa urmeze pasii pentru inscrierea în singurul concurs care rasplateşte stilul personal.

Castigatoarea competitiei va pleca acasa cu marele premiu de o sută de mii de lei si va putea incepe o cariera in televiziune, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si