Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, desemnată televiziunea anului la Premiile Business Arena pentru Excelenţă

Kanal D a fost desemnata Televiziunea anului la ceremonia de decernare a Premiilor Business Arena pentru Excelenta 2018. Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a primit importanta distinctie in numele echipei alaturi de care a ajuns la aceste performante remarcabile, prin strategie inspirata, dedicare si viziune.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Postul Kanal D a inregistrat o crestere spectaculoasa de la an la an si s-a impus ca un adevarat trendsetter pe piata media din Romania.

In perioada ianuarie -octombrie 2018, Kanal D a inregistrat cea mai mare crestere a cotei de piata, de 22%, comparativ cu statiile generaliste concurente, in Prime Time, la nivelul publicului Comercial, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Gala Premiilor Business Arena pentru Excelenta 2018 isi propune sa reuneasca an de an personalitati din sectorul bancar, diplomatie, mediul de afaceri, educatie, sport, moda.

Premiile sunt acordate acelor companii sau lideri care au facut performanta in domeniile in care activeaza. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI