Kanal D își menține poziția de lider  de piață, în Prime Time, serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha” a plasat, din nou, stația pe primul loc în topul televiziunilor din România. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO al Kanal D- despre publicul românesc pe vreme de pandemie COVID-19

Aseară, în intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 8.2 puncte de rating și 18,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.9 puncte de rating și 16,9% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Kanal D, lider de audienţă în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”

Citeste si: Catalin Cazacu, prezentatorul “Cash Taxi”, îndrăgostit iremediabil! “Este locul meu de suflet, acolo am copilărit până la 7 ani!”

Episodul de aseară al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.434.000 telespectatori din întreaga țară.

Minutul de aur, atins la 21:17, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, aproape 1.8 milioane (1.781.000) de fani.

Citeste si: Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, vineri, 8 aprilie 2022. Detalii în avans: Zuleyha, victima geloziei ambițioasei Umit?!

Citeste si: Kanal D, lider de audienta in Prime Time, cu serialul “Ma numesc Zuleyha”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si