Kanal D a fost lider absolut de piață cu gala de duminică a reality show-ul matrimonial „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea. Astfel, editia de ieri, difuzata in intervalul 16:00 – 18:00, a plasat Kanal D pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate. 

Călătoria concurenților în căutarea sufletului pereche, poveștile de viață și traseul acestora au ținut telespectatorii în număr uriaș, în fața micilor ecrane.

Citește și: Gală cu scântei în ”Casa Iubirii”: Robert și Radu au un nou schimb de replici acide

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Duminică, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, în intervalul orar mentionat anterior, a poziționat Kanal D lider de piață, pe toate categoriile de public. Kanal D a înregistrat 3.3 puncte de rating si 14,4% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54Nat ABCD), 4.0 puncte de rating si 14,6% cota de piață, pe targetul National, si 2.9 puncte de rating si 11,3% cota de piață, pe targetul All Urban.

Gala „Casa iubirii” fost urmărită de o medie de 700.000

de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Citește și: Radu îl vede pe Marinel o amenințare în relația lui cu Cristina: „Ți-am zis ieri să încetezi cu ironiile și tu le continui!”

În minutul de aur, atins la 17:52, aproape un milion de telespectatori (910.000) din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură emisiunea difuzata la Kanal D.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si