Kanal D a fost lider absolut de audienta cu editia de ieri a emisiunii “Teo Show”, statia s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Show-ul de divertisment prezentat de Teo Trandafir si Bursucu a fost urmarit marti, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 658.000 de romani din intreaga tara.

Citeste si: Alertă în România. Sute de bolnavi de COVID-19 au plecat din spitale fără să fie vindecați. Sunt "bombe biologice" pentru ceilalți

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Marti, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D a fost  pe primul loc in topul audientelor, cu 3,7% rating si 15,4% cota de piata, pe targetul National, 2,7% rating si 11,6% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,6% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul Comercial.

Citeste si: Camera Deputaţilor dezbate proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie

Minutul de aur, atins la 16:44, peste 786.000 de telespectatori din intreaga tara urmareau cu interes emisiunea “Teo Show”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si