Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu, au poziționat Kanal D, miercuri, 15 noiembrie, pe primul loc în topul audiențelor, pe două targeturi monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Citește și: VIDEO- Kanal D a obținut două premii importante la Gala Premiilor TVmania 2023. „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost desemnată „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”

Kanal D, lider de audiență, miercuri, cu Știrile de la 12:00

Kanal D, lider de audiență

Astfel, stația a înregistrat 1,6% Rating si 16,5% cota de piață pe targetul Comercial, 2,6% Rating si 17,4% cota de piață, la nivelul publicului Național.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Kanal D a primit distincţii importante la Gala Premiilor TVMania 2023, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune

În minutul de aur, înregistrat la 12:52, peste 500.000 de telespectatori (538.000) urmăreau cele mai relevante știri ale zilei, la Kanal D.

Nu rata, de luni până vineri de la ora 12:00, jurnalul de prânz al Știrilor Kanal D, prezentate de Cristina Dorobanțu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si