Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, pe primul loc în preferințele telespectatorilor, cu emisiunea ”Asta-i România!”

Duminică, 18 septembrie, emisiunea “Asta-i România!” a fost prima opțiune a telespectatorilor români, poziționând postul TV Kanal D pe primul loc în preferințele acestora, la nivelul întregii țări și pe targetul Comercial, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Diana Puiu,

Kanal D, pe primul loc în preferințele telespectatorilor, cu emisiunea ”Asta-i România!”


DISTRIBUIE
acest articol

Ieri, în intervalul difuzării emisiunii, 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat stația TV  Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3,7% și o cotă de piață de 14,6% pe targetul Național, și 2,3% puncte de rating și 11,9% cotă de piață, pe targetul Comercial. În rândul publicului de la orașe, emisiunea „Asta-i România!” a ocupat locul secund, acumulând 2,3% puncte de rating, și 9,5% cotă de piață.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Condițiile în care învață elevii din mediul rural

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Peste jumătate de milion de fani (652.000) ai emisiunii, din întreaga țară, au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, emisiunea „Asta-i România!”. Minutul de aur, înregistrat la ora 15:35, a adunat în fața micilor ecrane aproape 1 milion (916.000) de telespectatori care urmăreau cu interes reportajele din cadrul emisiunii „Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. 

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Doi tineri au ales să lase Capitala pentru un sat din Călărași

               Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI