Aseară, Kanal D a surclasat celelalte Stații TV, ocupând prima poziție în topul televiziunilor, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe. Ediția de aseară a show-ului, prezentată de Bursucu și  Ana-Maria Barnoschi, i-a avut ca invitați pe Ilan și Alina Laufer, celebrul cuplu acceptând provocarea “Roata Norocului” cu inima deschisă, dar și din dorința a ajuta o familie aflată în dificultate.

Citeste si: Saveta Bogdan și talismanele norocoase

Emisiunea ”Roata Norocului”, cea mai vizionată în seara de duminică

Ieri, în intervalul 20:00 – 22:10, Kanal D a fost lider de piață cu “Roata Norocului”, Stația TV acumulând 6,0% puncte de rating și 18,3% cotă de piață, la nivelul întregii țări, și 4,9% puncte de rating și 15,4% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, conform Kantar Media România. În rândul publicului comercial, Kanal D a ocupat locul secund, înregistrând 3,1% puncte de rating și 14,8% cotă de piață.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Mariana de la „Puterea Dragostei” a ieșit din cadrul competiției: „Era și momentul meu...”

Stația TV, Kanal D, urmărită de peste 1 milion de români

Peste 1 milion (1.059.000) de români, din întreaga țară au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, în intervalul sus-menționat, emisiunea „Roata Norocului”. Minutul de aur, atins la 21:51, a adunat în fața micilor ecrane peste 1,5 milioane (1.575.000) de fani din întreaga țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si