Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

Divertismentul de calitate a fost prima opțiune a telespectatorilor aseară, la Kanal D, Stația TV ocupând primul loc, în topul audiențelor cu emisiunea concurs “Roata Norocului”, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Andreea Bolocan,

Bursucu și Ana Maria Barnoschi

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aseară, Kanal D a surclasat celelalte Stații TV, ocupând prima poziție în topul televiziunilor, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe. Ediția de aseară a show-ului, prezentată de Bursucu și  Ana-Maria Barnoschi, i-a avut ca invitați pe Ilan și Alina Laufer, celebrul cuplu acceptând provocarea “Roata Norocului” cu inima deschisă, dar și din dorința a ajuta o familie aflată în dificultate.

Citeste si: Saveta Bogdan și talismanele norocoase

Emisiunea ”Roata Norocului”, cea mai vizionată în seara de duminică

Ieri, în intervalul 20:00 – 22:10, Kanal D a fost lider de piață cu “Roata Norocului”, Stația TV acumulând 6,0% puncte de rating și 18,3% cotă de piață, la nivelul întregii țări, și 4,9% puncte de rating și 15,4% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, conform Kantar Media România.

În rândul publicului comercial, Kanal D a ocupat locul secund, înregistrând 3,1% puncte de rating și 14,8% cotă de piață.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Mariana de la „Puterea Dragostei” a ieșit din cadrul competiției: „Era și momentul meu...”

Stația TV, Kanal D, urmărită de peste 1 milion de români

Peste 1 milion (1.059.000) de români, din întreaga țară au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, în intervalul sus-menționat, emisiunea „Roata Norocului”. Minutul de aur, atins la 21:51, a adunat în fața micilor ecrane peste 1,5 milioane (1.575.000)

de fani din întreaga țară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI