Invinsa cu 6-3, 6-2 de Simona Halep in sferturi la Australian Open, Karolina Pliskova a vorbit la conferinta de presa despre meciul cu romanca. "Nu ştiu ce s-a întâmpla de la 3-0. Cred că am pornit bine în meci. Ea nu a jucat prea bine în debutul partidei, în primele game-uri a făcut câteva greşeli. Game-ul al patrulea a fost unul imens, am avut şanse să mă duc la 4-0.

Dacă reuşeam să le fructific probabil ar fi fost setul meu. Ea joacă foarte bine împotriva mea, nu ştiu unde e problema. Trebuie să schimb ceva pentru următorul meci cu ea. Simona îmi citeşte foarte bine jocul. Serviciul meu nu e eficient împotriva ei, îl returnează incredibil. Cred că au fost unele puncte pe care le puteam gestiona mai bine, însă ea a fost jucătoarea mai bună", a declarat cehoaica, citata de gsp.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

"Mă descurc mai bine împotriva lui Wozniacki şi a lui Kerber. Le si mt mai bine jocul, chiar dacă Angelique e stângace, simt că dacă iuţesc jocul pot obţine puncte. Pe când cu Simona nu e aşa, ei îi place. Nici lui Caro nu-i convine jocul meu, mereu simt că am o şansă împotriva ei, chiar dacă serveşte mai bine ca Simona. Însă raportând la jocul meu, cu Halep mă simt cel mai inconfortabil.

Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare", a completat Pliskova, potrivit gsp.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si