Close sidebar
Close sidebar

Kate Middleton este insarcinata. Ducesa de Cambridge si printul William asteapta al treilea copil

Kate Middleton si printul William asteapta al treilea copil, este anuntul oficial facut de reprezentantii Palatului Kensington.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kate Middleton este insarcinata pentru a treia oara. Ca si in cazul sarcinilor anterioare, Ducesa de Cambridge se confrunta si de aceasta data cu hyperemesis gravidarum (sarcina toxica) care fecteaza una din 300 de femei, cauza ei nefiind pe deplin cunoscuta. Se pare totusi ca aparitia ei ar fi in relatie cu nivele crescute ale hormonilor de sarcina – HCG – si ale estrogenilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Semnul principal al sarcinii toxice este reprezentat de varsaturi in exces. Uneori, acestea pot fi atat de severe, incat gravida pierde in greutate, are ameteli sau stari de lesin si semne de deshidratare. 

Kate Middleton si Printul William formează de 6 ani o familie fericita, cei doi fiind si parintii a doi copii minunati: Printul George si Printesa Charlotte. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI