Celebra jupîneasă, Kera Caliţa a cucerit personalităţile de astăzi şi de ieri, cu preparate de mult uitate. Iar acum mai scrie o pagină de istorie, cu o culegere inedită intitulată "Plăcerile păcătoase ale gastronomiei"

Citeste si: Lectii de biologie pe malul lacului cu lebede. De asta au avut parte elevii unei scoli dintr-o localitate din Buzau!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fazan, porumbei la tava, purcelus de lapte la cuptor si alte capodobere culinare au fost pregatite de jupaneasa Kera Calita pentru o calatorie culinara la curtea maresalului Averescu...

Celebra jupaneasa a reusit sa transforme mancarea in adevarate opere culinare... Tot ce este mai bun de reteturile vechi de peste 100 de ani se regaseste pe tavile de argint din locanta din buricul capitalei.

Tentatiile culinare i-au facut pe distinsii invitati sa pofteasca la delicatesele fine la care s-a lucrat zi lumina...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si