Carismaticul actor a fost zarit zilele trecute in Bebek, alaturi de iubita lui de origine iraniana, Gazal, fericiti, tinandu-se de mana. Jurnalistii locali nu i-au “ratat” si l-au asaltat cu intrebari pe faimosul artist.

Citeste si: "Dragoste si secrete": Keremcem și-a atins obiectivul!

Atent mereu la imaginea sa, chipesul Keremcem a raspuns rapid reporterilor, atunci cand a fost intrebat daca a “castigat” in greutate, in perioada carantinei:

"Am luat in greutate un pic, de cand a inceput pandemia, cat timp am stat in carantinaJ. Iubita mea, Gazal, a facut mancaruri iraniene foarte delicioase. (…) Am inceput sa fac sport!” a marturisit Keremcem jurnalistilor, conform cotidianului turcesc Habertürk.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ali din serialul turcesc ”Dragoste și secrete” trăiește o frumoasă poveste de dragoste în afara platourilor de filmare. Cu cine se iubește celebrul actor!

Pe faimosul artist Keremcem il putem vedea in rolul Ali, in indragita productie “Dragoste si secrete”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal.

Sursa: haberturk.com

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si