În pauzele de la filmări, Keremcem și Burak Serdar Sanal aleg să se "lupte" într-un mod foarte apreciat de fanii lor din întreaga lume, cântând.

"Duelul" muzical a fost postat pe YouTube, strângând rapid aproape două milioane de vizionări și mii de comentarii. Keremcem l-a acompaniat la chitară acustică pe colegul său Sanal, a cărui voce i-a surprins pe fani.

Ce pasiune îi unește pe Keremcem și Burak Serdar Sanal, din serialul „Dragoste și secrete”?

"Nu înțeleg cuvintele melodiei, dar vă iubesc pe amândoi!", "Cântați grozav împreună", "Superb! Sunteți extrem de talentați" sunt câteva dintre cele aproape cinci mii de comentarii venite din partea fanilor.

Citeste si: Fiul fostului premier Radu Vasile a ajuns un potent om de afaceri! Fost pilot de avion, Tudor Vasile deține o fabrică și a investit într-un proiect imobiliar de 25 milioane de euro!

Citeste si: Bătaie ca-n filme, în avion, din cauza măștii de protecție

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Microsoft reia negocierile pentru achiziţia TikTok

Cum se descurcă în domeniul muzical cei doi rivali din serialul „Dragoste și secrete” puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Citeste si: Răsturnare de situație! Anunțul făcut de Raed Arafat! La ce decizie a renunțat Guvernul

Dacă Ali și Pilot vor îngropa securea războiului și vor afla adevărul unul despre celălalt, aflați urmărind un nou episod din "Dragoste și Secrete", începând cu ora 20.00,

la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si