" La periferia Kievului, sistemele de apărare aeriană sunt angajate (în respingerea atacului)", a declarat Serhiy Popko, şeful administraţiei, pe canalul de mesagerie Telegram.

Nimeni nu a fost rănit în urma atacului

După ce două drone au avariat luni, 24 iulie, clădiri din Moscova, una dintre ele fiind aflată în apropierea sediului Ministrului Apărării, Rusia a vorbit despre luarea unor măsuri dure de către represalii împotriva Ucrainei.

Kiev, atacat în plină noapte de forțele rusești. ,,Am fost trezită de o explozie. Totul a început să tremure"

Kiev, atacat în plină noapte de forțele rusești. ,,Am fost trezită de o explozie. Totul a început să tremure"

În urma atacului, nimeni nu a fost rănit. Un oficial ucrainean de rang înalt a declarat faptul că vor fi mai multe, dar o dronă a lovit aproape de o clădire din Moscova.

Citește și: Elevii din Rusia vor fi instruiți pentru atacurile cu pușca și vor învăța cum să respingă drone. Ce presupun cursurile de pregătire militară? Ar urma să fie introduse în școli de la 1 septembrie

Acolo, armata rusă organizează ședințe de informare despre ceea ce numește "operaţiunea sa militară specială". Aceasta este o lovitură care a subliniat raza de acțiune a acestor drone.

@andrei.stnci #foryou #rusia🇷🇺 #ukraine🇺🇦 ♬ sunet original- Andrei Stanciu

De asemenea, drumurile din apropiere au fost închise temporar.

Ferestrele ultimelor două etaje ale unei clădiri de birouri lovite de a doua dronă dintr-un cartier al Moscovei au fost distruse. Restul a fost împrăștiat pe jos. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dormeam şi am fost trezită de o explozie, totul a început să tremure", a declarat o tânără din apropierea clădirii înalte.

" Era ora 3:39. Casa chiar s-a cutremurat", a spus Vladimir, în vârstă de 70 de ani, care locuiește în apropiere.

Portul Reni, aflat la 22 km de Galați, atacat cu drone de ruși

După ce rușii au bombardat regiunea Odesa, o explozie puternică a avut loc chiar lângă granița României. Mai multe rachete și drone au lovit porturile Reni și Ismail, situate pe Dunăre.

Atac Port Reni

Atac Port Reni

Tancuri cu petrol, depozite cu arme și echipamente NATO au fost atacate, potrivit corespondenților militari. Un depozit cu cereale a fost distrus, iar patru angajați au fost răniți, potrivit comandamentului militar din sudul Ucrainei.

Citește și: Liderul PNL Nicolae Ciucă, despre atacurile rusești asupra infrastructurii portuare din Reni şi Izmail: „Condamnăm cu toată puterea astfel de atacuri”/ Comunicat MAPN

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si