Exploziile au avut loc la scurt timp după ce presa internațională a informat încheierea- fără rezultate concrete- a negocierilor de la Gomel (Belarus), dintre delegațiile rusă și ucraineană.

CNN relatează că bombardamentele au fost auzite în jurul orei locale 18.40

(aceeași oră în România), la est de centrul Kievului.

Citeste si: Bilanțul victimelor de la Harkov după bombardamentele rusești. O rachetă a lovit un apartament, un elicopter rus a fost doborât

Se pare că aceste sunt cele mai puternice explozii semnalate până acum la nivelul zilei de luni. Imediat după explozii, s-au declanșat sirenele de alarmă. Exploziile nu au fost un incident izolat, arată canalul NEXTA_TV.

Bombardamente în Kiev și alte orașe

Luni, 28 februarie 2022, puțin după ora 18:30, în capitala ucraineană era în desfășurare un atac cu rachete, potivit sursei citate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Românii s-au mobilizat așa cum nu au făcut-o niciodată pentru a-i ajuta pe vecinii din Ucraina

Explozii de rachete erau semnalate, la aproximativ aceeași oră, și la Brovarî.

Citeste si: Soldații lui Putin mărturisesc că au fost trimiși ilegal în Ucraina și cer să se întoarcă acasă: ,,Mamă, ia-mă de aici! Omorâm oameni nevinovați!”

Primarul orașului a declarat că localitatea este ținta unui raid aerian. Edilul însuși a precizat că a fost rănit și a cerut populației să se adăpostească.

Citeste si: Strategia nucleară a Rusiei: Situațiile în care Vladimir Putin ar lansa un atac nuclear


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si