Reuters precizează că nu a putut verifica din surse independente informaţia difuzată de agenţia de presă nord-coreeană KCNA.

KCNA a transmis că Kim Jong Un a tăiat panglica inaugurală în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri şi că toţi cei prezenţi la eveniment ”au izbucnit în urale furtunoase” pentru liderul suprem.

Citeste si: Donald Trump confirmă că Kim Jong Un este în viaţă

Liderul nord-coreean şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu linia de producţie a fabricii de îngrăşăminte, afirmând că aceasta are o contribuţie semnificativă la progresul industriei chimice a ţării şi la producerea de alimente, conform KCNA, citată de Reuters.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Harta longevității în România. Povestea comunei din Mehedinți care este „vicecampioană” la procentul de locuitori cu viață lungă- antena3.ro

Kim Jong Un a fost însoţit de mai mulţi oficial de rang înalt, inclusiv de sora sa mai mică Kim Yo Jong.

Citeste si: Misterul dispariţiei lui Kim Jong Un, rezolvat? Noi Imagini din satelit arată unde s-ar afla, de fapt, liderul Coreei de Nord

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat, după anunţul agenţiei de presă nord-coreene, că va avea ceva de spus despre liderul de la Phenian la momentul potrivit, precizează Reuters.

Citeste si: Cine este Kim Yo Jong, sora lui Kim Jong Un. Oficial este membră a Comitetului Central al Partidului Muncitoresc, neoficial- șefa de cabinet a fratelui său

Au existat speculaţii cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong Un după ce a lipsit de la ceremoniile organizate în 15 aprilie pentru celebrarea bunicului său Kim Il Sung, o sărbătoare foarte importantă în Coreea de Nord, când de obicei liderul de la Phenian vizitează mausoleul în care acesta se află. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si