Close sidebar
Close sidebar

Dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, anunț stupefiant despre armele nucleare

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a făcut, marți, un anunț surprinzător despre deținerea armei nucleare: el spune că nu va mai fi război întrucât armele nucleare ale ţării sale îi garantează acesteia siguranţa şi viitorul, în pofida neîncetatelor ameninţări militare şi presiuni din exterior.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kim Jong-un: Nu vor mai exista războaie

Coreea de Nord a dezvoltat arma nucleară pentru a câștiga „puterea absolută” și pentru a evita un alt conflict armat, a spus Kim într-un discurs prezentat de agenția de stat KCNA, subliniind natura defensivă a programelor sale militare. "Acum suntem capabili să ne apărăm în fața oricărei forme de presiune de mare intensitate și oricărei amenințări militare din partea forțelor imperialiste și ostile", a spus liderul nord-coreean. 

"Graţie descurajării noastre nucleare auto-defensive eficiente şi de încredere nu vor mai exista războaie, iar siguranţa şi viitorul ţării noastre vor fi garantate pentru totdeauna", a afirmat Kim Jong-un. Dictatorul nord-coreean a rostit acest discurs cu prilejul marcării, pe 27 iulie, a 67 de ani de la încheierea războiului din Coreea (1950-1953), ocazie cu care a fost organizată o recepţie pentru veterani, conform BBC News.

Citeste si: Anunţ important: Când vom avea un vaccin împotriva coronavirusului?

Primul caz de coronavirus în Coreea de Nord

Coreea de Nord a anunţat duminică primul caz de COVID-19. Iată ce măsuri a anunţat liderul nord-corean Kim Jong Un.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, avertisment pentru români: "Ne înșelăm!" Spitalele NU fac față! E singura variantă"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a convocat o reuniune de urgenţă. Decizia a fost luată după anunţarea primului caz cu suspiciune de  COVID-19, a transmis duminică agenţia oficială de presă din Coreea de Nord, KCNA, citat de CNN.

KCNA a precizat că persoana infectată a intrat ilegal în Coreea de Nord, prin Kaesong City, pe data de 19 iulie, după ce dezertase în Coreea de Sud cu trei ani în urmă.

Citeste si:   Liderul nord-coreean Kim Jong Un susţine că lupta contra Covid-19 a fost un "succes strălucit"

Pacientul a fost testat şi plasat în carantină, alături de toţi cei cu care s-a aflat în contact recent.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI