Trupul decapitat al unchiului liderului nord-coreean Kim Jong-un a fost expus ca să fie văzut de înalţi responsabili ai regimului de la Phenian, susţine preşedintele american Donald Trump într-o nouă carte, care urmează să fie publicată peste patru zile.

Detaliile horror apar în exploziva carte "Rage" a jurnalistului Bob Woodward, devenit celebru după ce a dezvăluit- împreună cu Carl Bernstein- scandalul Watergate, în anii '70.

Citeste si: "Am dovada că a fost creat în laborator". Virusologul chinez, fugit într-un loc secret, aruncă bomba despre coronavirus

"Capul i-a fost tăiat şi pus pe piept"

"Kim Jong-Un şi-a decapitat unchiul şi i-a expus trupul pe scări" unei clădiri oficiale, i-a spus Donald Trump jurnalistului de investigaţie american. "Capul i-a fost tăiat şi pus pe piept", a continuat preşedintele american, potrivit unor fragmente din carte pe care AFP le-a putut consulta. 

Citeste si: Celebrul rapsod Nicolae Furdui-Iancu nu are câștiguri așa impresionante din muzica populară! Vezi cât încasează interpretul pentru prestațiile lui

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Președintele SUA s-a mai lăudat , într-unul dintre cele 18 interviuri, pe care i le-a acordat lui Bob Woodward, că deţine o nouă armă despre care nu au cunoştinţă nici preşedintele rus Vladimir Putin şi nici preşedintele chinez Xi Jinping.

Citeste si: Rusoaica Galina Fedorova, fost model Playboy, găsită fără viață pe o plajă din Sardinia, lângă o bază NATO

Jang Song-Thaek, unchiul lui Kim Jong-un
Detalii șocante despre executarea lui Jang Song-Thaek, unchiul lui Kim Jong-un

Executat pentru că "a trădat naţiunea" 

Jang Song-Thaek, unchiul prin alianţă al liderului nord-coreean, considerat la acea dată numărul doi al regimului, a fost executat în decembrie 2013, oficial pentru că "a trădat naţiunea".

Citeste si: Soția lui Emi Pian: ”Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum încolo încă 2-300 de ani”

Coreea de Nord nu a precizat niciodată în ce fel a fost executat Jang Song-Thaek, mai multe versiuni, toate extrem de atroce şi adesea contradictorii, circulând în mass-media. Versiunea preşedintelui american- care pare că a dorit să arate apropierea lui de liderul nord-coreean- este prima care face referire la o decapitare a unchiului prin alianţă al lui Kim Jong Un.

Kim "îmi spune tot, el mi-a spus tot", susţine preşedintele american în această carte, potrivit Agerpres. Jurnalistul de investigaţie Bob Woodward a intrat și în posesia a 25 de scrisori "niciodată făcute publice până acum", pe care şi le-au scris cei doi lideri.

În scrisorile lor, "Kim descrie legătura dintre cei doi lideri ca fiind demnă de 'un film fantastic', în timp ce liderii se lansează într-un menuet diplomatic extraordinar", afirmă editorul pe pagina de pe Amazon consacrată cărţii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si