Tânăra nu mai poate face față rolului de mamă. Ea a transmis în cadrul unui podcast că are momente în care adoarme plângând, fiind epuizată de micuții ei. Totodată, ea își face multe griji pentru aceștia, menționând că nimic nu a putut să o pregătească pentru rolul de părinte.

Citește și: El este unul dintre cei mai bătrâni tați din lume. Cine este femeia care l-a făcut părinte la vârsta de 82 de ani

Kim Kardashian se numără printre cele mai cunoscute staruri la nivel internațional. Vedeta se laudă cu o familie frumoasă. Kim este mama a patru copii, însă creșterea și educarea lor o face să fie tot mai copleșită de situația, fiind mereu stresată de ceea ce li se poate întâmpla.

Kim Kardashian- mamă a patru copii

Kim Kardashian a divorțat de fostul soț și a ales să-și crească singură copiii. Rolul de mamă singură nu este pentru toată lumea, iar Kim Kardashian a observat acest lucru pe „pielea sa”. Ea trece prin multe provocări în ceea ce privește creșterea celor 4 copii, North (9 ani), Chicago (7 ani), Saint (5 ani), Psalm (4 ani).

Vedeta a spus în cadrul unui podcast că are mult nopți în care plânge până adoarme din cauza stresului în care se află. Se simte copleșită de rolul de mamă și încearcă să facă față cât mai bine.

Totodată, Kim Kardashian nu reușește să-i țină sub control, iar micuții se ceartă în mod frecvent pentru situații minore, iar mama lor este nevoită să facă pe polițistul între ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Kylie Jenner a născut al doilea copil. Vedeta a publicat prima poză cu bebelușul ei și al lui Travis Scott

„Sunt nopți în care plâng până adorm. Ca și cum e o tornadă în casa mea. Cum ar fi, ce tocmai s-a întâmplat?. Știi, cu toate stările și personalitățile și uneori se ceartă, și știi, nu este nimeni acolo. De exemplu, sunt [doar] eu să joc un ofițer de poliție bun și un polițist rău”, a spus Kim Kardashian în podcast-ul ”On Purpose with Jay Shetty”.

Kim a explicat că, în anumite nopți verifică să din oră în oră dacă vor supraviețui până dimineața, având perioade extrem de haotice. Micuții se confruntă cu crize de furie, iar Kim Kardashian încearcă să le facă față.

Citește și: Kim Kardashian, interviu în lacrimi

Potrivit tinerei, oricât de multe lucruri faci în această viață, nimic nu te pregătește de rolul de părinte. Creșterea copiilor este o perioadă dificilă, este și frumoasă, mai ales că aceasta își iubește copiii nespus de mult. Cu toate că încearcă să aibă o atitudine mai fermă în ceea ce privește educația lor, Kim Kardashian le îndeplinește toate dorințele pe care le au.

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan- radioimpuls.ro

„Dacă apare o criză de furie, oh, Dumnezeule, viața ta este complet peste cap. Dar te învață mult mai multe despre tine decât cred că oricine, orice părinte, ar fi putut anticipa vreodată.(...) Te va face atât de mândru de tine că ți-ai dat seama și că ai trecut peste încă o zi”, a mai spus Kim Kardashian.

Citește și: Kim Kardashian, avertizată dur! Nu are voie la meciurile  lui Ianis Hagi: „Aici nu vii! Nu o să te invit niciodată!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si