Close sidebar
Close sidebar

King Jong-un este în comă, susține un diplomat din Coreea de Sud

Fostul asistent al președintelui Coreei de Sud, Kim Dae-jung, a declarat că liderul nord-coreean se află în comă și că a predat o parte din putere surorii lui mai mici.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diplomatul sud-coreean Chang Song-min a declarat presei din Coreea de Sud: „ Cred că este în comă, dar nu a murit. Nu s-a format o structură de succesiune completă, iar Kim Yo-jong este adusă în prim-plan, deoarece vidul de putere nu poate fi menținut pentru o perioadă îndelungată", a spus oficialul.

În urmă cu câteva zile, Serviciul Național de Informații (INS) a anunțat că Kim Jong-un „va continua să exercite puterea absolută”, dar își va transfera treptat autoritatea lui Kim Yo-jong „pentru a ușura stresul”.

Citeste si: Sora lui Kim Jong-un, ascensiune la putere în Coreea de Nord. Ce s-a întâmplat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Paranoicul dictator, despre care se crede că ar avea 36 de ani, a fost văzut în public de puține ori anul acesta, ceea a alimentat speculațiile că a murit, potrivit Daily Mail. S-a crezut inițial că o operație nereușită pe cord pentru montarea unui stent l-ar fi lăsat grav bolnav sau l-ar fi ucis.

Citeste si: Coreea de Nord are până la 60 de bombe nucleare. Raportul secret care schimbă tot ce știam despre amenințarea asiatică

Însă, zvonurile privind decesul au dispărut după ce a fost văzut la ceremonia de deschidere a unei fabrici de îngrășăminte în Suchon, la 30 de mile nord de capitala țării, Pyongyang. Dacă Jong-un nu mai este capabil să conducă Coreea de Nord, pe locuitorii țării îi paște dezastrul, apreciază unii specialiști. 

"Pozele cu Kim Jong-un sunt false"

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, Chang a spus că niciun lider din Coreea de Nord nu ar încredința niciuna dintre autoritățile sale unei alte persoane, decât dacă ar fi prea bolnav pentru a guverna sau a fost înlăturat printr-o lovitură de stat. El suține faptul că liderul Kim Jong-un este într-o stare medicală gravă și nu poate să-și exercite atribuțiile.

Chang transmite că are informația de la o sursă din China. Fostul diplomat a adăugat că șeful statului nord corean ar fi ”în comă” și că toate fotografiile cu acesta lansate în ultimele luni au fost false.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI