După 8 luni petrecute în cadrul reality-show-ului, Kinga nu se mai regăsea și nu se simțea deloc bine în pielea ei.

Concurenta, de nerecunoscut

Blondina a trecut destul de repede peste acea perioadă dificilă și nu a mai stat pe gânduri, așa că a ales să se ocupe și mai mult de aspectul ei fizic.

Citește și: Ștefania de la ”Casa Iubirii” a mărturisit ce planuri de viitor are. Fosta concurentă radiază de fericire alături de noul iubit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aceasta a declarat că vrea să fie împăcată cu ea, să aibă un job bun, mai ales că acum s-a mutat în București. În ceea ce privește o relație, Kinga pune acest aspect pe ultimul plan.

„Prefer să mă ocup de mine”

„Nu m-am putut apropia de nimeni. Mi-a fost frica, sincer. Nu am încredere în nimeni, prefer să mă ocup de mine, să am un loc stabil de munca, să îmi fie bine și pe urma...Sunt deschisa, îmi mai scrie băieți, mai vorbesc și când un băiat face sala, îmi e mai ușor să discut cu el,"  a dezvăluit Kinga, potrivit Kanal D. 

Citește și: Gală fără eliminare în ”Casa Iubirii”. Bianca a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii

Astfel, frumoasa blondină a trecut la fapte. A mers la o clinică de înfrumusețare, unde și-a mărit buzele și și-a conturat sprâncenele. Mulți dintre admiratorii ei nu au mai recunoscut-o și i-au trimis numeroase mesaje.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si